TRE

TRE INDIVIDUEEL OF IN EEN GROEP?

TRE is niet zomaar een ontspanningstechniek; het is een therapeutische methode die goede begeleiding vergt voordat je het zelf gaat doen! TRE is een zelfhulpmethodiek, wat wil zeggen dat je het kunt aanleren zodat je het zelf kunt beoefenen. Dit aanleren kan in een groep of individueel.
Ben je in balans en zoek je een manier om dat te blijven, dan kunnen de groepssessies iets voor je zijn.
Heb je lichamelijke of psychische klachten dan raad ik je aan om een privé sessie of traject te doen. Door mijn medische achtergrond kunnen we gericht en veilig aan de slag.

INDIVIDUELE  SESSIE TRE®

Je wilt kennis maken met TRE en de volle aandacht krijgen, dan is een individuele sessie een goede keus.  Gedurende ongeveer 1uur leer je over TRE en ga je je eerste sessie ervaren. Er is ruimte om dieper in te gaan op wat er bij je speelt en op onderzoek uit te gaan. Na deze sessie heb je een goede indruk van het effect van TRE onder begeleiding.

Prijs: €60

TRE TRAJECT INDIVIDUEEL – 5 sessies

 Het traject bestaat uit vijf 1 op 1 sessies waarin je theorie krijgt over TRE, hoe je stress systeem werkt en welke invloed het heeft op je gezondheid. Jij en jouw proces staat op de voorgrond. De vijf sessies geven je een goede indruk wat TRE en lifecoaching voor je kan doen.

(de sessies duren afhankelijk van wat zich aandient 1 uur tot 1 uur en een kwartier)

Aan het eind van het traject heb je vijf TRE sessies ervaren en ben je in staat TRE veilig zelf toe te passen.  Je hebt stappen gemaakt in je eigen proces en kunt hiermee verder zelfstandig of bijvoorbeeld tijdens de groepslessen. Uiteraard kan je ook verder de diepte in onder begeleiding. Je hebt inzicht in spanning en wat dat met je lijf doet. Je kunt  beter voelen en alarmsignalen herkennen. Je hebt een methode geleerd waarbij je de regie in eigen handen hebt!

Prijs: €280

GROEPLES TRE  (1 uur)

Geen ervaring met TRE en/of geen kennis van principe van zelfregulatie? Kom je er thuis niet aan toe om TRE te doen maar wil je het wel blijven beoefenen? Of vind je het gewoon fijn om TRE met anderen en begeleid te doen? Neem dan deel aan de groepslessen. De lessen variëren in vorm en thema. 

Voor meer info of inschrijvingen, ga naar workshops