Chi-wandelmachine

Een kwartier op de chi-machine is goed voor lichaam en geest.

Deze wandelmachine ontgift uw hele lichaam. Languit op de rug liggen en intussen een heilzame, relaxerende schudbeurt van de massagemachine krijgen: ’t is ongeveer wat kinesisten doen om hun patiënten los te maken of op te warmen. Met 60 bewegingen per minuut wordt alle stress uit het lichaam geschud. Niet enkel uw benen, maar het hele lichaam beweegt stevig mee. De wandelmachine brengt via de enkels de hele ruggengraat in beweging. Tot aan de kruin van uw hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen. Dat verhoogt het zuurstofgehalte in het lichaam.

Ontgiften: zo wordt dat hele proces genoemd. Wanneer het lichaam zich reinigt, heeft dat automatisch een verhoogde energieopname en bloeddoorstroming tot gevolg. Energie is dus niet alleen een kwestie van voeding, maar vooral van reiniging.

Na een kwartiertje, als het wiegen stopt, is de sensatie die door uw lichaam gaat onbeschrijfelijk. Het is alsof minuscuul kleine warme naaldjes vanuit het midden naar alle ledematen schieten. Als een beginstadium van gewichtloosheid. Alsof u een hele nacht hebt geslapen. Alsof… nou, om het gevoel echt te kunnen vatten, zal u de weldadige werking van de wandelmachine zélf moeten uitproberen!

A chi-shake a day, keeps the doctor away.

 

Relaxatie, ontspanning en vitaliteit met de Chimachine

Daar, u hebt onmiddellijk de drie voornaamste redenen om de 2origin Chimachine te gebruiken.

Nog enkele? Vooruit dan maar. Uw wervelkolom komt helemaal in balans, de doorbloeding van rug en nek wordt aangewakkerd en uw lichaam wordt tegelijk ontgift en gereinigd. We zouden hier nog een forse waslijst van resultaten aan toe kunnen voegen. Maar het leek ons verstandiger om een aparte pagina aan dit massagetoestel te wijden.