EFT

eft 001

Bevrijd jezelf met EFT    :    Emotional Freedom Techniques !

In een snel veranderende maatschappij, waar de lat steeds hoger gelegd wordt, kunnen problemen als Angst, Depressie, Stress, Pijn, Burnout, Trauma…een ernstige belemmering vormen op relationeel, professioneel of familiaal vlak.

EFT is een krachtige methode die op een snelle, efficiënte en veilige manier komaf maakt met al uw klachten. Bevrijd jezelf, en geniet terug met volle teugen van het leven !

Wat is EFT ?

  • De oorzaak van uw klachten
    Wanneer men een emotionele negatieve ervaring niet kan verwerken wordt dezeop geslagen in het geheugen en energiesysteem van de mens. Deze ervaring kan uitgroeien tot een psychologisch en/of fysisch probleem. (Depressie, paniekaanvallen…). Afhankelijk van de intensiteit van de ervaring kan men een (ernstige) afname van de levenskwaliteit ervaren en in een neerwaartse spiraal terecht komen.
  • De behandelingtapping-points_boven
    Het EFT principe werkt via het gevoel/emotie om het denken te wijzigen.VERLOOP VAN DE THERAPIE
    Het is een op meridianen gebaseerde psychotherapie. Elke psychische of fysische klacht wordt veroorzaakt door een storing in het energiestelsel van het lichaam. Door een serie welbepaalde acupunctuurpunten aan te tikken kan men de storing opheffen.Tijdens de behandeling wordt gewerkt met affirmaties. Deze stellen de EFT-therapeut in staat om het probleem te lokaliseren en neutraliseren. Het tikken zelf is geheel pijnloos en vormt de kern van EFT. Zowel voor als na de behandeling wordt een score bijgehouden die de intensiteit van de ervaring vastlegt. Veelal worden de klachten ingrijpend teruggeschroeft na enkele sessies, en ervaart men een gevoel van bevrijding.

Het EFT-effect

  • EFT kan toegepast worden bij vrijwel elk probleem. Depressie, Burnout, Trauma (misbruik, ongeval, verlies…), Angst (faalangst, watervrees, claustrofobie…), Stress (situationeel, werkgerelateerde stress…),pijn (chronische pijnen, blessures…). Door de zachtaardigheid van de EFT-behandelingen kan de therapie op elke leeftijdscategorie toegepast worden. Zowel kinderen, tieners als volwassenen kunnen beroep doen op deze revolutionaire techniek, ongeacht het probleem of de symptomen.
  • EFT kan een reële bijdrage betekenen bij Business – Topsport en Student-coaching. Reken af met stress, faalangst en andere obstakels die het succes in de weg staan…Maak komaf met psychologische ballast en optimaliseer uw sportieve prestaties… Concentratie verhoging kan je helpen om je slaagkansen aanzienlijk te verhogen…

eft1 001